Afbeelding

Geraphic Studio maakt Witte Huis virtueel

do 12 nov 2015, 13:25 Algemeen

Pijnacker - Grafisch vormgever, tekenaar en cartoonist Gerard Nijboer van Geraphic Studio heeft voor Google Streetview restaurant Het Witte Huis in Pijnacker in kaart gebracht.

De bekende creatieve Pijnackernaar bracht eerder al het Proeflokaal in Delft en dorpscafé Het Hoofdkantoor in Pijnacker op deze manier in beeld. Ditmaal was het echter een iets groter project. "Het is heel gaaf om te doen en uiteindelijk het resultaat te zien op Google. Ik maak de foto's met een zogenoemde fisheye lens en loop vervolgens door het hele pand. Elke vier meter maak ik foto's en bij het Witte Huis hebben we ook de bovenzaal meegepakt. Uiteindelijk plak ik alles als een panoramafoto achterelkaar", vertelt Gerard aan Telstar Online.

Goede indruk
Naast vindbaarheid op Google door deze foto's, is het voor toekomstige klanten ook heel leuk om het bedrijf eens van alle kanten te bekijken. "Als je een zaal wilt huren en je bent nog nooit in het pand geweest, dan krijg je op deze manier een goede indruk", zegt Gerard die zich tijdens de fotoschoot aan allerhande regels houdt van Google. "Alles moet kloppen. Alleen al de eerste foto, deze moet precies vier meter vanaf de voordeur worden genomen", zegt hij. Prijzig is Nijboer niet: "Voor een paar honderd euro weet je alles", besluit hij.


Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant