De moderne ruime werkplaats, met acht medewerkers die alle merken en modellen auto's aan kunnen.
De moderne ruime werkplaats, met acht medewerkers die alle merken en modellen auto's aan kunnen.
COUPON

Vakgarage Nootenboom houdt zaterdag 14 november Open Huis

do 12 nov 2015, 12:11 Algemeen

ADVERTENTIE - Autobedrijf Nootenboom aan de Oudeweg in Nootdorp is naast Ford en Kiadealer sinds 1 november ook officieel Vakgarage. Dat wordt zaterdag gevierd met een Open Dag waarbij een mooie prijs te winnen is.

Vul onderstaande coupon in en lever die uiterlijk zaterdag 14 november tijdens de Open Dag in. Tegen inlevering van deze coupon ingevuld met emailadres, naam, kenteken en telefoonnummer maak je kans op een waardecheque te besteden bij Autobedrijf Nootenboom ter waarde van € 500,-.

Vakgarage
Het autobedrijf aan de Oudeweg in Nootdorp wil zich naast Ford en Kia ook profileren als de 'vakgarage' waar je terecht kunt met alle merken auto's voor keuringen, beurten, reparaties en schadebehandelingen. "Natuurlijk blijven we ook actief met de verkoop van nieuwe en bestaande auto's van alle merken en modellen, maar daarbij willen we onze ruime moderne werkplaats nog meer gaan benutten", zegt Henk van Wijk.

Zijn collega Menno Roeling vult aan: "Ford en Kia zijn altijd onze meest vooraanstaande merken, maar de laatste jaren zijn we heel allround geworden. We hebben in de werkplaats testkasten specifiek voor Ford en Kia, maar ook een universele kast voor alle merken."

Profiteren
Vanwege de nadruk op de werkplaats cq de garage heeft Autobedrijf Nootenboom zich aangesloten bij Vakgarage, de meest onafhankelijke garageformule van Nederland. Hierdoor kunnen wij  gebruik maken van gezamenlijke inkoopvoorwaarden, waarvan u kunt profiteren. Via www.vakgaragenootenboom.nl kunt u zelf direct een online offerte opvragen voor de meest voorkomende werkzaamheden. Laat u overtuigen van onze scherpe prijzen.

Winterchecks
Om te laten zien wat Nootenboom allemaal in huis heeft, is er zaterdag 14 november een Open Dag van 9.00 tot 15.00 uur. Deze hele dag voeren wij gratis winterchecks uit. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deze gratis wintercheck via email info@vakgaragenootenboom.nl. Tot het einde van het jaar kunt u naast de gratis wintercheck ook profiteren van o.a. 15% korting korting op een onderhoudsbeurt, 25% korting op accu's en een APK voor €19,95.

De leiding en de medewerkers van Autobedrijf Nootenboom heten iedereen van harte welkom zaterdag in de showroom, de werkplaats, de schadebehandelingsruimte en de wasplaats.

Autobedrijf Nootenboom B.V.
Oudeweg 29
2631 PA Nootdorp
015 – 310 9955
info@vakgaragenootenboom.nl
www.vakgaragenootenboom.nl

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant