Een vrijwilligster werd zo hard geslagen dat ze in de ambulance belandde.
Een vrijwilligster werd zo hard geslagen dat ze in de ambulance belandde.
GETUIGENOPROEP

Nog niemand aangehouden na Halloweengeweld

Actueel 75 keer gelezen

Pijnacker - De politie van Pijnacker-Nootdorp heeft nog niemand aangehouden voor de mishandeling van een 46-jarige vrouw uit Pijnacker. Het slachtoffer werd zaterdagavond op haar hoofd geslagen tijdens het Halloweenfeest in Pijnacker Zuid.

De politie meldt dat het gaat om een groep van vijf of zes jongens. Twee zijn donkergetint, ofwel negroïde. De rest is lichtgetint en blank. Mogelijk zijn ze weggerend in de richting van Klapwijk of Tolhek. Iemand moet deze groep gezien hebben of weten wie de daders zijn van deze mishandeling. De politie doet nogmaals een beroep op mensen die meer kunnen vertellen over deze groep of wellicht weten wie de daders zijn. Bel de politie via 0900-8844.

Frotterbos
Na een gezellig Halloweenfeest in Pijnacker Zuid kwam een groep jongeren irriteren tijdens het opruimen. Ze trokken spullen kapot en gooiden zwaar vuurwerk naar een kind. Toen een vrijwilligster van het zogenoemde Frotterbos de groep aansprak, werd ze zo hard geslagen, dat een ambulance ter plekke moest komen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant