Er is van alles te beleven vrijdag en zaterdag.
Er is van alles te beleven vrijdag en zaterdag.

Kom de Smaak van Kleur ervaren!

Algemeen 23 keer gelezen

ADVERTENTIE - Kom dit weekend naar de Smaak van Kleur, hét lifestyle-evenement van Pijnacker-Nootdorp! In de showroom van Theo van der Helm Sanitair en Tegels en in de mooie verwarmde tent die erbij geplaatst is, vindt u van alles op het gebied van wonen, bouwen, proeven en verwennen.

Dit jaar is het thema 'Duurzaamheid en Comfort(abel). Ruim dertig ondernemers uit Pijnacker en omstreken staan vrijdagavond 30 oktober en zaterdag 31 oktober voor u klaar om te laten zien waar ze goed in zijn.

Bent u van plan om uw huis te verbouwen, dan kunt u zich uitgebreid laten informeren bij een aannemer of bij een binnenhuisstyliste. Als u een nieuwe vloer wilt of andere stoelen, het is allemaal te vinden op De Smaak van Kleur. Wilt u de tuin veranderen of tuinadvies? Uw huis laten schilderen? Weten hoe het allemaal werkt met zonnepanelen? De aanwezige deskundigen kunnen u alles vertellen, én geheel vrijblijvend natuurlijk!

Gezelligheid
Maar kom vooral ook voor de gezelligheid naar De Smaak van Kleur! Er zijn verschillende optredens en de aanwezige cateraar zorgt voor de heerlijkste hapjes. Maar dat is niet alles. Proef eens een heerlijk versgebakken koekje van de warme bakker en neem deel aan een wijnproeverij. En daarna – of daarvoor natuurlijk – kunt u zich heerlijk ontspannen bij een stoelmassage of eens uitgebreid informatie inwinnen bij de schoonheidsspecialiste.

Kom in verband met de drukte vooral lekker met de fiets. Maar komt u met de auto: maak dan gebruik van de parkeergarage in het centrum.


De Smaak van Kleur: hét evenement op het gebied van wonen, bouwen, proeven vindt plaats op vrijdag 30 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 31 oktober, van 11.00 uur tot 17.00 uur bij specialist Theo van der Helm aan de Kerkweg 41A in Pijnacker. De entree is gratis!

Uit de krant

Uit de krant