Afbeelding

Reserveer snel voor Happen en Stappen Pijnacker!

Algemeen 236 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op donderdag 26 november aanstaande organiseren restaurants Brocante, Het Witte Huis, Tout le Monde, de Guyter en de Drie Heeren voor de derde keer Happen en Stappen. De deelnemers krijgen weer een zeer uiteenlopende keur aan verrassende culinaire hoogstandjes geserveerd. Opgeven is nog mogelijk, maar wees er snel bij.

Deelnemers aan Happen en Stappen worden ingedeeld in vijf groepen, waarna elke groep in een ander etablissement start. Vervolgens 'stap en hap' je door Pijnacker en ga je alle deelnemende horecazaken af. Met een lekker gratis drankje in elke zaak maak je kennis met allerhande smakelijke voor-, hoofd-, en -nagerechten.

Vorig jaar werd in Pijnacker voor het eerst Happen en Stappen georganiseerd. "Dat was meteen een groot succes", zegt Marcel Soeterbroek van de Drie Heeren enthousiast. "Het is voor inwoners meteen een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de lokale horeca. De laatste jaren is er veel bijgekomen. Wat dat betreft kun je prima stappen in het hart van Pijnacker. Er is van alles te beleven, niet op de laatste plaats op culinair gebied."

Nootdorp
Dat Happen en Stappen een dik succes is, blijkt ook uit het feit dat onlangs in Nootdorp een soortgelijk evenement werd gehouden. Onder de noemer Happen en Stappen Nootdorp werden vier restaurants aangedaan in de Nootdorpse Dorpsstraat. Soeterbroek vindt dat geweldig: "Het is erg leuk om te zien dat het ook in Nootdorp een succes is geweest." Wat er op tafel wordt geserveerd op donderdag 26 november willen Marcel en zijn vier horecacollega's nog niet verklappen. "Dat is nog een verrassing. Ik kan wel zeggen dat het weer een zeer bijzonder smakelijke route zal worden. In elk restaurant krijg je een klein of groot culinair hoogtepunt geserveerd. Zodoende ga je al met al vijf gangen af, overal krijg je daarnaast een lekker drankje."

Happen en Stappen wordt helemaal leuk als je met vrienden, collega's of familieleden gaat. Omdat de route zo uitgebreid is, kun je gezellig bijkletsen en in alle rust genieten van alle smakelijke zaken die worden geserveerd. Ook voor verliefde stelletjes of echtparen is het een aanrader. Misschien wel een heel aparte cadeautip of verrassing? Het is maar een tip! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Voor slechts 44,50 euro per persoon ben je culinair en sfeervol een hele avond onder de pannen!

Aanmelden
Opgeven kan nog, maar wacht niet te lang. Het evenement is zeer geliefd en de inschrijvingen gaan als een speer. Geef je op via happenenstappenpijnacker@gmail.com. Je krijg dan zo spoedig mogelijk een mail terug met alle informatie. Uiteraard is bellen met Brocante, Het Witte Huis, Tout le Monde, de Guyter of de Drie Heeren ook mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant