Rob doet het gewoon. Een selfie met een fair trade product.
Rob doet het gewoon. Een selfie met een fair trade product.

Maak een selfie met een fairtrade product

Actueel 156 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Maak een selfie met een fairtrade product is de nieuwe actie van de Fairtrade Werkgroep Pijnacker-Nootdorp.

"Dat valt nog niet mee op de vroege ochtend. ik vind dat het blikje mango er beter opstaat dan ik", grapt Rob Verkade van de lokale winkeliersvereniging Ackershof. "Volgende week vrijdag maken Petra en ik heerlijke hapjes voor de Ladies Night in Ackershof en dan maken we ook een lekkere mango salsa met blikjes mango uit de Wereldwinkel in Pijnacker", zo verklapt hij alvast.

Meedoen
Stuur jouw selfie naar fairtradepn@gmail.com. Uiteraard kun je een (h)eerlijke prijs winnen. Inzenden kan tot en met 8 november. Volg de Werkgroep in Pijnacker-Nootdorp ook op Facebook.

Image and video hosting by TinyPic

De voorzitter van Fair2 met zijn favoriete Fairtrade fruit.

Image and video hosting by TinyPic

Ingrid Schumacer, lid van de werkgroep, geeft het goede voorbeeld.

Werkgroep in Pijnacker-Nootdorp
De breed samengestelde Werkgroep Fair2 Pijnacker-Nootdorp neemt het voortouw om van Pijnacker-Nootdorp een (h)eerlijke gemeente te maken. De bedoeling is om de plaatselijke samenleving in de kernen Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw/Oude Leede zo breed mogelijk vertegenwoordigd te laten zijn. Daarom zitten in de werkgroep winkeliers, vertegenwoordigers van het verenigingsleven, de kerken, vrijwilligersorganisaties, bewonersverenigingen, scholen, enzovoort.

De werkgroep kan nog uitbreiding gebruiken m.n. vanuit de woonkern Nootdorp. Hoe breder Fair Trade wordt aangepakt en gedragen in de lokale samenleving, des te beter het is. Met z'n allen werken we dan vanuit de basis Pijnacker-Nootdorp aan een eerlijkere en duurzamere wereld. Fair2 organiseert activiteiten om fairtrade producten onder de aandacht te brengen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant