Voetbal in Nootdorp

Sport 89 keer gelezen

Nootdorp - Deze week weer lekker voetbal in Nootdorp, beide clubs speelden thuis. SV Nootdorp begon moeizaam tegen titelkandidaat Zwaluwen'30 en kwam na amper tien minuten spelen op achterstand.

SV Nootdorp werd door deze tegenslag wakker geschud en ging beter spelen met snel countervoetbal. Nog voordat de theepauze werd bereikt had Aimen Said namens SV Nootdorp al twee keer gescoord en na de theepauze scoorde Said nogmaals 2x. Dat Zwaluwen nog een keer scoorde is alleen nog maar interessant voor de statistieken, eindstand 4-2.

RKDEO speelde thuis tegen ROAC een moeizame wedstrijd. Op slag van rust kwam het op 0-1 achterstand en pas in blessuretijd wist Jordy Pronk met een vrije trap namens RKDEO gelijk te maken. Bijna werd nog de volle winst gepakt, maar dat zou onterecht zijn geweest, eindstand 1-1.

Komend weekend is inhaal/beker en hebben beide teams een weekendje vrij. Dinsdagavond 27 oktober speelt RKDEO in de tweede ronde voor de KNVB districtsbeker thuis tegen DCV uit Krimpen aan den IJssel, aanvang 20.00 uur.