De Nootdorper werd door zijn vermeende escapades op het gemeentekantoor van Den Helder in de media al snel 'Geile Geurt' genoemd.
De Nootdorper werd door zijn vermeende escapades op het gemeentekantoor van Den Helder in de media al snel 'Geile Geurt' genoemd.

Onderzoek naar Geurt Visser afgerond

Actueel 209 keer gelezen

Den Helder - De resultaten van het onderzoek naar de rol van het college bij het vertrek van wethouder Geurt Visser van Den Helder, worden donderdagmiddag aan de raad gepresenteerd.

Het rapport wordt gepresenteerd in een openbare bijeenkomst in de raadzaal, vanaf 15.00 uur. De gemeente Den Helder weigert echter de livestream voor media in de rest van het land aan te zetten. "Dat is een bewuste keuze", zo bevestigt een woordvoerster van de gemeente. Over de onderbouwing van deze opmerkelijke beslissing hult de zegsvrouwe zich in stilzwijgen. "Het rapport wordt later vandaag wel op onze website gezet", zo zegt ze.

Groot complot
Visser wordt verdacht van het herhaaldelijk lastigvallen van vrouwen op het gemeentekantoor in de Noord-Hollandse gemeente. Zelf is hij van mening dat er sprake is van een groot complot. De oud-wethouder van de Stadspartij was eerder fractievoorzitter bij Gemeentebelangen in Pijnacker-Nootdorp.

Update 16.55 uur
Lees hier het rapport.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant