Afbeelding

Van Atten heeft voetbalei van Columbus

Sport 65 keer gelezen

Pijnacker - Het is, voor aanvang van een voetbalwedstrijd, vaak een heel gedoe met de spelerspasjes. De scheidsrechter van dienst is verplicht om de spelerspasjes te controleren.

Dit doet hij aan de hand van het wedstrijdformulier. Vervolgens volgt op het speelveld nog een visuele controle. Dit allemaal om te voorkomen dat er ongerechtigde spelers op het speelveld verschijnen. Het is dus handig dat de spelerskaartjes in juiste volgorde in het spelersmapje zitten.

Bij DSVP zijn daar nu, waar het de senioren betreft, handige mapjes voor. Aanvoerders kunnen, aan de hand van het wedstrijdformulier, de spelerskaartjes in de juiste volgorde in het mapje doen. Wel zo makkelijk voor de scheidsrechters bij het controleren van het een en ander.

De mapjes zijn beschikbaar gesteld door kantoorboekhandel Van Atten en de club van 100 van DSVP. Het eerste exemplaar is onlangs- symbolisch- door Kees Hazeu (Club van 100) en Michiel Van Atten, van de bekende boekhandel, uitgereikt aan Roel van der Weerd, aanvoerder van DSVP-4.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant