De professionele huurauto's van Autohopper bij Car Dynamics.
De professionele huurauto's van Autohopper bij Car Dynamics.

Car Dynamics start met professionele verhuur in Nootdorp

Algemeen 325 keer gelezen

ADVERTENTIE - Car Dynamics biedt vanaf nu vervangend vervoer bij reparaties en schade. Het bedrijf, gevestigd in Nootdorp aan de Gildeweg 30 bood incidenteel weleens een leenauto aan, maar wil die service nu verbeteren. Hiervoor werkt Car Dynamics samen met de Autohopper autoverhuurformule.

Marcel Toet: "Het enige wat nog ontbrak was professionele autoverhuur. Vanaf nu kunnen we nieuwe auto's, altijd voorzien van airco en radio/Cd-speler verhuren vanaf 19 euro per dag! Auto's verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons aan bij de Autohopper formule".

Mark Dekker van Autohopper legt uit: "Wij bieden Car Dynamics een kant-en-klare dienstverlening, met een reserveringssysteem via internet, geldige huurcontracten en het beschikbaar stellen van de huurauto's. Car Dynamics verhoogt haar servicegraad en de consument kan tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto huren. Nieuwe en moderne zoals de VW Polo, Toyota Aygo en natuurlijk ook wat grotere modellen."

Reserveren
Inwoners van Pijnacker-Nootdorp en omstreken hoeven nu niet meer naar de grote steden af te reizen om een auto te huren, ze kunnen nu eenvoudig via www.autohopper.nl de gewenste auto reserveren. "Bellen of langskomen mag natuurlijk ook altijd", vult Marcel aan.

Zakelijk
Ook voor de zakelijke markt bied Autohopper scherpe shortlease tarieven voor bijvoorbeeld uw nieuwe medewerkers. Auto- en Schadebedrijven die vervangend vervoer voor de klanten aanbieden zijn wij ook graag van dienst. Kijk voor meer informatie op de website www.autohopper.nl of volg ons op Twitter @autohopper en blijf zo op de hoogte van de laatste acties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Car Dynamics B.V
015-3100577 of per mail info@cardynamics.nl

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant