Tijdens de presaledagen kan iedereen bij de fitnessclub in Nootdorp langskomen!
Tijdens de presaledagen kan iedereen bij de fitnessclub in Nootdorp langskomen!

Anytime Fitness Nootdorp start presale!

Algemeen 302 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op de Markt in Nootdorp komt een spiksplinternieuwe sportschool. De presale is in volle gang! Anytime Fitness is niet zomaar een sportschool, maar één die vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week geopend is. Mike Kruuk is de eigenaar van vierhonderd vierkante meter in het zweet werken.

"Anytime Fitness is een razendpopulair Amerikaans concept", steekt Mike van wal. "Wereldwijd zijn er ongeveer 2900 vestigingen. In Nederland inmiddels 41. Het zijn kleinschalige laagdrempelige sportscholen waar je dag en nacht kunt sporten. Altijd op een mooie centrale plek in een stad of dorp." Daarnaast kun je met een Nootdorpse toegangspas overal ter wereld terecht: "Ben je op vakantie in Barcelona? Dan kun je zo binnenwandelen bij de lokale Anytime Fitness! Dit kost niets extra!"

Alleen maar voordelen
"Waarom moet een sportschool vierentwintig uur per dag open?", herhaalt Mike. "Het heeft in mijn ogen alleen maar voordelen. Je hoeft geen rekening te houden met tijden. Je gaat gewoon sporten wanneer je wilt. Ideaal toch? Ik verwacht niet dat veel mensen hier midden in de nacht binnenkomen, maar als jij voor je werk nog wilt sporten en je begint om zeven uur of je draait nachtdiensten, kun je bij een reguliere sportschool niet terecht. Ik doe straks eenmaal de deur open en hij gaat nooit meer dicht! Dat geeft veel ruimte en vrijheid."

Image and video hosting by TinyPic

De verbouwing is momenteel in volle gang.

"Niet iedereen houdt ervan om in de drukte te sporten. Een voorbeeld is mensen met ernstig overgewicht bijvoorbeeld. Die vinden het vaak lastig om te sporten als er heel veel mensen er zijn. Iedereen kan met dit concept zelf bepalen wat voor hem of haar de beste tijdstip is om zelf te sporten", vertelt Mike.

Small group trainingen
"Wij gaan straks ook kleine groepslessen geven, denk bij voorbeeld aan circuittrainingen, BBB (Buik, Billen, Benen), Buikspierkwartiertje, Spinninglessen en ook Bootcamp gaan wij doen, lekker buiten."

Life Fitness
Mike heeft inmiddels al zijn cardio- en krachtapparatuur besteld. Het gaat om het merk Life Fitness. Een van de beste merken ter wereld, zegt hij: "Het is het nieuwste van het nieuwste. De apparaten worden in de Verenigde Staten gemaakt. Je kan tijdens het hardlopen of fietsen bijvoorbeeld televisie kijken of internetten. Je hoeft je geen moment te vervelen." Tevens zijn er dagelijks personal trainers aanwezig: "Natuurlijk is er ook persoonlijke begeleiding bij Anytime Fitness. In het begin zijn wij er van negen tot negen s' avonds en als straks alles soepel  verloopt, dan wordt dat van negen tot twaalf en van vier tot negen, is afhankelijk wat de toestroom van mensen zijn. Maar op sommige tijdstippen zijn er geen werknemers aanwezig maar kan er via het camerasysteem wel in de gaten worden gehouden wat er in het pand gebeurt."

Presale
"Tijdens de presale dagen kan iedereen bij de fitnessclub langskomen, wij kunnen dan laten zien hoe de club eruit gaat zien en iedereen kan zich (voor)inschrijven en die krijgen dan een levenslange korting op hun lidmaatschap. Qua lidmaatschapsgeld behoort Anytime Fitness niet tot de duurste. Maar we zijn ook niet de goedkoopste van het land, wel zijn wij de goedkoopste in de regio van Nootdorp. Onze presale dagen zijn van vrijdag 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag, zondag, maandag  van 13.00 tot 16.00 uur", aldus Mike.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant