Peter van Koppen tekent de overeenkomst, geflankeerd door Oliveo voorzitters John Weijgertse (links) en Ruud Schalkwijk. Op de achtergrond Oliveo speler van het seizoen 2014-2015 Guy Luscuere (links) en vertrekkend spits Tim Bijnsdorp.
Peter van Koppen tekent de overeenkomst, geflankeerd door Oliveo voorzitters John Weijgertse (links) en Ruud Schalkwijk. Op de achtergrond Oliveo speler van het seizoen 2014-2015 Guy Luscuere (links) en vertrekkend spits Tim Bijnsdorp.

Van Koppen en Van Eijk twee jaar langer hoofdsponsor van Oliveo

Sport 292 keer gelezen

Pijnacker - Mondeling was de afspraak al een tijdje terug gemaakt, maar zaterdag werden de handtekeningen onder de overeenkomst gezet: Van Koppen & Van Eijk is ook de komende 2 seizoenen hoofdsponsor van Oliveo. Hiermee geven beide partijen een vervolg aan de sponsorrelatie die al een aantal jaar bestaat.

Directeur Peter van Koppen wist het zeker: de nieuwe overeenkomst moest worden getekend op de middenstip van het hoofdveld van de club waarvan hij al tientallen jaren lid is. Tijdens de uiterst gezellige seizoensafsluiting van de Oliveo selectie was het zo ver: geflankeerd door voorzitters John Weijgertse en Ruud Schalkwijk zette Peter zijn handtekening.

Van Koppen & Van Eijk is in 12 jaar uit gegroeid tot een gerenommeerd leverancier van personeelsdiensten. Met de recente overname van Bakker Detachering groeit het aantal uitzendkrachten van Van Koppen & Van Eijk dat dagelijks in Nederland en Polen werkzaam is naar meer dan 8500. Van Koppen & Van Eijk heeft 25 filialen, 12 in Nederland, 12 in Polen en 1 in Hongarije, en is één van de grootste uitzendbureaus van Europa. Het bedrijf levert werknemers aan bedrijven in de internationale sectoren tuinbouw, logistiek, voeding, recycling, schoonmaak, bouw en techniek.

Oliveo is er trots op dat Peter van Koppen en Van Koppen & Van Eijk zich nog eens voor twee jaar als sponsor aan de club hebben verbonden. Net als bij de vorige verlenging van de overeenkomst (toen de afspraak was dat Van Koppen zijn debuut in het eerste zou maken, een afspraak die in de slotwedstrijd van vorig seizoen werd nagekomen), maakten partijen nu ook nog één speciale afspraak. Inmiddels gediplomeerd scheidsrechter Van Koppen zal in de komende contractperiode een oefenwedstrijd van Oliveo 1 fluiten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant