Foto:  Michel Wessels
Foto: Michel Wessels

6 september: ABN AMRO Halve Marathon Oostland

Sport 69 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op zondag 6 september 2015 vindt de 3e editie van de ABN AMRO Halve Marathon Oostland plaats. Vanaf het Raadhuisplein in Pijnacker starten naar verwachting zo'n 1.200 sportievelingen op de verschillende afstanden van dit prachtige evenement wat de lopers voert langs de velden, kassen en dorpskernen van het Oostland. 21,1 km, 10 km en voor de kids 1 of 2 km, alle lopers en hun supporters zijn welkom!

Het parcours voor de ABN AMRO Halve Marathon Oostland is door de KNAU gecertificeerd en start en eindigt in Pijnacker. Het centrum van Pijnacker zal geheel worden omgebouwd tot Runningcentrum. ABN AMRO plaatst er een grote tent met lockers, waar de lopers waardevolle bezittingen kunnen bewaren. Er is volop muziek en entertainment. Sponsoren en belanghebbenden zullen zich op het Raadhuisplein presenteren en de horeca laat zich van zijn beste kant zien.

De route loopt via mooie buitenwegen naar het centrum van Berkel en Rodenrijs. Ook daar worden de lopers aangemoedigd in een enthousiaste sfeer, georganiseerd door de plaatselijke horeca. Vervolgens loopt het parcours door het centrum van Bergschenhoek, waarna wederom Berkel centrum wordt aangedaan om uiteindelijk weer te eindigen in Pijnacker Centrum op het Raadhuisplein.

Alle straten en wegen van het parcours zijn uitgenodigd om zich te presenteren als de gezelligste straat van het Oostland. Het belooft een groots en gezellig evenement te worden.

10 kilometer prestatieloop
De start van de 10 km is evenals de 1/2 marathon in het centrum van Pijnacker. De route volgt het eerste stuk van de 1/2 marathon en op de grens van Pijnacker en Berkel Rodenrijs gaat hij door het nieuwe natuurgebied richting Kleihoogt om daarna weer in de richting van Pijnacker te gaan. De sponsor van deze 10 km Van Nature zorgt ervoor dat alle deelnemers van de 1/2 marathon, de 10 km run en de KidsRun naar huis gaan met Oostland streekproducten, want sport en gezond eten gaan hand in hand.

KidsRun
De KidsRun heeft de start en finish op het Raadhuisplein in Pijnacker (via de Kerkweg, Stationsstraat, Stationsplein en het Emmapark). Er zijn 2 afstanden voor de jongere lopertjes: 1 km voor kinderen tot 10 jaar en 2,1 km voor kinderen tot 14 jaar. Alle deelnemertjes ontvangen een leuke attentie en natuurlijk een prachtige medaille.

Bedrijventeams
Telt uw bedrijf meerdere lopers? Doe dan samen met collega's mee aan de Halve Marathon Oostland Bedrijvenloop en laat zien hoe sportief uw bedrijf is!
Wilt u de perfecte voorbereiding hebben op dit evenement? De organisatie van de Halve Marathon Oostland brengt u graag in contact met onze personal bedrijfstrainer van RegioFit Nederland. Een trainer die het bedrijventeam letterlijk vanaf de werkplek ophaalt om met het team aan de slag te gaan.

Voor meer informatie en natuurlijk om in te schrijven ga naar www.halvemarathonoostland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant