Afbeelding

Cursus fotoboek maken

ma 22 jun 2015, 12:39 Algemeen

ADVERTENTIE - Deze zomer start Fotoboeken.nl weer met de 'Cursus fotoboek maken'. De cursus wordt gegeven in het pand van Telstar Uitgeverij op bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker en bestaat uit twee avonden. Er zijn vooralsnog drie cursussen gepland: de eerste cursus op 18 en 20 augustus, de tweede op 31 augustus en 2 september en de derde op 22 en 24 september.

Steeds meer mensen maken van hun digitale foto's een mooi fotoboek. Tegelijkertijd is er ook een grote groep mensen die nog wat huiverig is ermee te beginnen.  Juist voor die mensen is de cursus een uitkomst. Iedereen die aan de cursus deelneemt, kan daarna thuis zelf fotoboeken maken en bestellen.

Leuk en leerzaam
Verspreid over twee avonden van ongeveer 2,5 uur (van 19:00 tot 21:30 uur) wordt uitgelegd hoe eenvoudig en bovendien leuk het is om met eigen foto's een mooi fotoboek te maken. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee en een versnapering start de eerste uitleg, waarna de deelnemers vrij snel zelf aan de slag gaan. Voorafgaand aan de cursus ontvangen alle cursisten een USB-stick zodat ze eigen digitale foto's mee kunnen nemen. Met de eigen foto's wordt tijdens de cursus al een mooi fotoboek gemaakt dat na afloop ook wordt geprint en toegestuurd.

€ 10 korting
De kosten voor deelname aan de cursus zijn € 79,95 per persoon. Dat is inclusief de twee avonden met koffie, thee en wat lekkers, een fotoboek t.w.v. € 35,90, een USB stick en een waardebon van € 5,- voor bij een volgende bestelling. Wie zich aanmeldt voor 10 juli, ontvangt per persoon € 10,- korting.

Meer informatie en aanmelden
Alle informatie over de cursus en de mogelijkheid tot aanmelden, vindt u op de website www.fotoboeken.nl/cursus. U kunt ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie of om een aanmelding door te geven, telefoonnummer: 015-3615470.

Uit de krant