Afbeelding

Informatieavond slechthorendheid JewelEar Hoortoestellen Nootdorp

Algemeen 26 keer gelezen

ADVERTENTIE - Alle vragen over slechthorendheid in één keer beantwoord op een avond waar u dé hoorspecialisten bij elkaar treft. Deze unieke mogelijkheid wordt u nu aangeboden door JewelEar Hoortoestellen Nootdorp.

We krijgen er allemaal mee te maken, de één in meerdere mate dan de ander: slechter gaan horen. Dit kan komen doordat we ouder worden, maar ook een medische oorzaak kan een reden zijn, of het langdurig verblijven in lawaai. De oorzaken zijn bekend, maar belangrijker is: wat zijn de gevolgen en de oplossingen?

JewelEar organiseert een informatieavond waarin u antwoord krijgt op deze vragen. Hiervoor zijn sprekers uitgenodigd die al jaren met veel passie werken in de hoorbranche en hierin hun sporen hebben verdiend. Donderdagavond 18 juni vanaf 19 uur bent u van harte welkom in Hotel Van der Valk Nootdorp.

Image and video hosting by TinyPic

Het programma
19.30 uur Slechthorendheid:  slechthorendheid in Nederland, hoortoestellen en zorgverzekeraars. Door Eline Ruiter-bij de Vaate, StAr geregistreerd triage audicien en eigenaar van JewelEar.
20.30 uur Hooroplossingen van Oticon: luisterinspanning, wereldprimeur kleinste in het oor hoortoestel met wireless connection, hoortoestelbediening met behulp van een app. Door Taco Drok, audiologisch specialist bij Oticon
21.00 uur Psychologie van de slechthorende: wat gebeurt er met ons als we niet meer alles goed kunnen horen, welke gevolgen heeft dat op onze psyche. Door drs. René van der Wilk, psycholoog

Aan deelneming zijn geen kosten verbonden. Wel dient u zich van tevoren aan te melden. Dit kan via email nootdorp@jewelear.nl, telefonisch op nummer 015-7 400 400, of persoonlijk in de mooie winkel in Winkelcentrum Parade Nootdorp (naast Van Haren Schoenen), Korte Baan 1. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! JewelEar is een zelfstandige onafhankelijke audicien, geen onderdeel van een keten en werkt samen met álle zorgverzekeraars. 

Uit de krant

Uit de krant