Afbeelding

Waxhand Attractie in Ackershof

Algemeen 58 keer gelezen

ADVERTENTIE - Zondag 21 juni is het weer Vaderdag en natuurlijk heeft de Ondernemersvereniging Ackershof een hele leuke actie bedacht. Op zaterdag 20 juni wordt van 12.00 tot 16.00 uur een stand neergezet in de nieuwe passage op het pleintje tussen Bakker Van Maanen en Hunkemöller.

In die stand bevinden zich een aantal units met vloeibare siliconenwas. Dit vormt de Waxhand Attractie. De hand van uw kind wordt ingesmeerd met een speciale seperator crème. Vervolgens wordt de hand in een vloeibare siliconenwas gedompeld, deze stolt ogenblikkelijk. De Operator verwijdert de Waxhand.

Verbluffend en verrassend. Binnen twee minuten is er een exacte kopie van een hand ontstaan. Bij het vervaardigen van de hand kan er ook nog gekozen worden uit zes kleuren. Een ongelofelijke eigen uitvinding van Erik Roosenboom, die niet onopgemerkt is gebleven in de wereld van entertainment. Zo staat het concept inmiddels al een groot aantal jaren in Madame Tussaud's  Amsterdam, Londen, Berlijn en Wenen en is daar een absolute topattractie. Nu dus ook voor één dag in Pijnacker.

Het maken van de hand is geheel gratis en de volgende dag kan de kopie van de kinderhand aan vader gegeven worden. Een heel origineel cadeau voor Vaderdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant