Afbeelding

F3 van Wippolder wint prestigieus Robin van Persie Toernooi

Sport 619 keer gelezen

Delfgauw - Onder luid applaus van honderden toeschouwers werd Wippolder F3 zaterdag in Maassluis terecht in het zonnetje gezet.

De blauwwitte voetballers versloegen bij het Robin van Persie Toernooi op het terrein van VDL achtereenvolgens VDL, Concordia, Feyenoord, Driebergen en Westlandia. In die reeks incasseerde het team niet één tegentreffer. Vooral de winst tegen Feyenoord was een prachtig voetbalgevecht: het gelikte positiespel van de talenten van de profclub tegen de onverzettelijkheid van de gedreven Delftenaren: 2-0.

Wippolder F3, dat blij verrast was dat er een uitnodiging op de mat lag voor het in de regio bekende toernooi waar geïnteresseerde clubs soms tijden op de wachtlijst staan, kreeg na afloop de fraaie wisselbeker. Wippolder F3 sloot in Maassluis het seizoen in stijl af. Het team, dat bestaat uit Joren Derks, Aashish Swamy, Jesse Smid, Amine Arraji, Mats Gouka, Linus Versluis, Tom Bloemhof, Mitchell Susan en Damian Maat, won dit seizoen alle vijf gespeelde toernooien met overmacht.

Image and video hosting by TinyPic

Van Persie, die door zijn verplichtingen met Oranje in Letland zelf op het sportpark ontbrak, schonk de dertig deelnemende ploegen na afloop onder meer gesigneerde posters, magazines en een bal. Bovendien bedankte de spits van Manchester United de deelnemers via zijn door miljoenen mensen gevolgden accounts op Facebook en Twitter.

Lars Buijze imponeert jury Van Persie Toernooi
Ook Wippolder MP waren zaterdag in Maassluis bij het prestigieuze toernooi aanwezig. Lars Buijze ontving hier de Robin van Persie prijs voor de speler van het toernooi. De kleine dribbelaar maakte indruk op een vijfkoppige jury die de pas 5-jarige mini-pupil zagen schitteren bij het druk bezochte toernooi. De prijs voor de kleine speler van Wippolder was extra opvallend omdat hij, op een paar kleine invalbeurtjes na, pas zijn eerste toernooi voor de mini-pupillen afwerkte. Naast een fraaie beker kreeg Lars ook een officieel shirt van Manchester United met de naam Van Persie achterop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant