Afbeelding

Emmastraat klaar met straalbezopen vandalen

Actueel 60 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Ook in de Emmastraat in Pijnacker zijn afgelopen weekend door dronken jongeren vernielingen gepleegd. Bij een geparkeerde auto ging een grote baksteen door de ruit.

Buurtbewoners zijn woedend en radeloos. Bijna elk weekend wordt de Emmastraat en omgeving opgeschrikt door veelal straalbezopen luidruchtige jongeren die zijspiegels van auto's trappen, over auto's lopen en tuinen slopen.

Steen door autoruit
"Afgelopen zaterdag op zondagnacht zijn wij weer voor de zoveelste keer de dupe geworden van vandalisme in de Emmastraat", zegt een woedende bewoner. "Er is een grote baksteen door de ruit van onze auto gegooid. Naast de kapotte ruit is er ook een deuk in de motorkap en lakschade. Maar de gevolgen zijn nog groter. Ik moet morgen met de auto naar mijn werk. Hoe ga ik dat doen? Een nieuwe ruit duurt vier dagen."

Heft in eigen hand
De buurt laat weten niet meer in te staan voor de gevolgen als ze de vernielzuchtige jeugd op heterdaad betrappen. "Het dronken tuig heeft deze maal de dans nog ontsprongen", zegt de gedupeerde eigenaar die een oproep doet aan de dader: "Of je meld je bij de politie of je zal als lafaard door het leven gaan!"

Getuigenoproep
Wie heeft meer informatie over deze dadergroep? Kent de naam van de stenengooier? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of mail naar onze redactie. Wij zetten uw informatie door naar de gedupeerde eigenaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant