Afbeelding

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...

Algemeen 110 keer gelezen

ADVERTENTIE - Dankzij de DNEye® scanner kunnen we zeker 25x nauwkeuriger meten dan meetapparatuur voorheen. De DNEye® scanner doet namelijk niet één oogmeting, maar scant het oog met een onschadelijke lichtstraal waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht.

Veel mensen ervaren kijkproblemen in het donker. Hun oogafwijking is 's avonds anders dan overdag. Met de DNEye® scanner worden verschillende lichtomstandigheden nagebootst en wordt vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes gemeten. Deze extra meetgegevens gebruiken we bij het nauwkeurig slijpen van uw glazen. Het resultaat? Volledig individuele brillenglazen met een ongekende scherpte en helderheid. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag én in het donker!

Gratis oogmeting
Maak een afspraak en kom langs op vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur, want dan staat de Rodenstock DNEye® scanner de hele dag opgesteld in de speciale DNEye® caravan voor onze winkel! Wees er snel bij, dan bent u verzekerd van een kosteloos onderzoek en ervaart u dé oplossing tegen nachtblindheid met de unieke 3D Oculus Rift bril. Tijdens deze exclusieve Rodenstock DNEye® dag ontvangt u eenmalig een waardecheque ter waarde van €100,- cadeau!

Van Kleef Optiek Korte Baan 19 2632 GL Nootdorp
T: (015) 310 98 20?E: info@vankleefoptiek.nl www.vankleefoptiek.nl

Wilt u ook een meting met de DNEye® scanner ervaren? Bel voor een afspraak of kom vrijblijvend langs voor een gratis oogmeting!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant