Foto: David Dilling
Foto: David Dilling

Zevenhuizen blijkt Waterloo voor Oliveo

Sport 53 keer gelezen

Pijnacker - Oliveo werd tijdens de eerste ronde van de nacompetitie met de beide benen op de grond gezet door Groeneweg uit Zevenhuizen. Na de ongelukkige verliespartij van vorige week werd Oliveo nu wederom verslagen door een sterker Groeneweg. Zo kwam er een snel einde aan de promotieplannen van de Pijnackenaren.

De intenties van de blauw-witten werden vanaf het fluitsignaal duidelijk. Uitgaan van eigen krachten en 'alles of niets' spelen met druk naar voren. Dat leverde een zeer aantrekkelijk begin van de wedstrijd op. De Pijnackenaren raakten de paal en kregen twee kleine kansen maar scoorden niet. Groeneweg had handen en voeten nodig om Oliveo te stuiten tijdens de beginfase en de stopper van de rood-zwarten ontsnapte aan een rode kaart.

Na de sterke beginfase van Oliveo kreeg Groenweg langzaam meer controle. Dit resulteerde direct in een treffer. Een aanvaller van Groeneweg passeerde Duijvestijn met een hoog schot. Deze domper werd gevolgd door de 2-0 voor Groeneweg op slag van rust. Oliveo leek zich nu in een schier onmogelijk positie te bevinden.

Na rust probeerde Oliveo wel maar was de ploeg niet bij machte om nog voor genoeg gevaar te zorgen. Groeneweg counterde naar een marge van drie. De ingevallen Hoogland redde de Pijnackerse eer door uit een vrije trap de 3-1 te maken. Groeneweg had het slotakkoord door de 4-1 te maken na besluiteloos optreden in de Oliveo defensie.

Zo eindigt een mooi seizoen voor Oliveo in de eerste ronde van de nacompetitie. Volgende voetbaljaargang gaat de equipe van trainer De Mooij wederom proberen zo hoog mogelijk te eindigen om zo promotie af te dwingen naar de tweede klasse.

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Van Oort, Van Wichen, Brouwer (Van Hagen), Woutersen, Luscuere, Milolaza (Hoogland), Paanakker, Bentvelzen (Van Ruijven), Bijnsdorp, Kleij

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant