Afbeelding

Groen licht voor sportschool op de Markt

Actueel 125 keer gelezen

Nootdorp - De commissie voor beroep- en bezwaarschriften heeft een oordeel uitgesproken over een vergunning voor een sportschool op de Markt in Nootdorp. Deze spreekt in het voordeel van de sportschool.

Wethouder Van Staalduine gaf eerder aan dat het advies van deze commissie in 99% van de gevallen wordt opgevolgd. De gemeente verleende eerder al een vergunning aan de eigenaar van de sportschool. Een aantal buurtbewoners is tegen de komst van de sportschool die 356 dagen per jaar 24 uur per dag geopend zal zijn. Het gezelschap deed begin dit jaar een beroep op de commissie.

Positief oordeel
Mike Kruuk van Anytime Fitness bevestigde het nieuws vrijdagmiddag aan de redactie van Telstar Online: "Er is inderdaad een positief oordeel gegeven door de commissie, klopt." Kruuk wil zich nu gaan richten op de toekomst en spoedige opening van fitnesscentrum Anytime Fitness, een razend populair Amerikaans concept. Het college van burgemeester en wethouders moet nog wel een eindbeslissing nemen op basis van het advies, maar de verwachting is dus dat het college de aanbevelingen overneemt en Kruuk kan beginnen aan zijn sportschoolplannen voor Nootdorp en omgeving.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant