Afbeelding

Vroege Vogel Actie in centrum van Pijnacker

Algemeen 423 keer gelezen

ADVERTENTIE - De winkeliers in Pijnacker hebben een aantal jaren geleden een eigen draai gegeven aan de luilak traditie en met succes. Zij noemen het de Vroege Vogel Actie en die vindt aanstaande zaterdag plaats, dus ook op de zaterdag voor Pinksteren. Er doen ongeveer 50 winkels mee. Het zijn veel winkels in winkelcentrum Ackershof, maar er zijn ook vijf winkels in de omliggende straten die meedoen.

In de Telstar van 20 mei vindt u drie pagina's met advertenties van alle fantastische aanbiedingen en het loont echt de moeite om vroeg uw bed uit te komen. U kunt zoveel voordeel behalen. De aanbiedingen zijn geldig van 8.00 tot 10.00, maar er zijn uitzonderingen, die staan er in de advertentie bij. Zo kunt bij Van Uffelen Mode al vanaf 7.00 uur terecht. Daar krijgt u het eerste uur zelfs een korting van 30%. Er zijn ook winkels die nog iets langer doorgaan. Bij Mooi parfumerie geldt de korting zelfs de hele dag. De aanbiedingen vindt u niet alleen bij de non food winkels, maar ook de bakkers, de slager, de kaasboer en Albert Heijn doen mee. Een ontbijtje bij Délifrance of Van Maanen kan ook nog.

Er wordt ook gezorgd voor een pittig stukje muziek, zodat in de appartementen in Ackershof niet uitgeslapen zal kunnen worden. Het dweilorkest Dorst uit Mijdrecht zorgt ervoor dat u flink wakker wordt geschud, maar ook dat hoort bij deze actie. Met zoveel korting is het ook heel duur om lang uit te slapen. De 13 muzikanten spelen twee keer 40 minuten, want Dorst heeft tussentijds ook dorst en die moet gelest worden. Stippel een route uit, laat u verleiden, maar trek snelle schoenen aan, want twee uur is om voordat u het weet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant