Afbeelding
LEZERSACTIE

Dé Beste Binnenstad: Venlo! Hotel Van der Valk met 40% korting

Algemeen 153 keer gelezen

In luxe genieten voor een lage prijs én een goede service, dat is waar een overnachting in Van der Valk Hotel Venlo voor staat. Je vindt dit 4-sterren hotel aan de rand van het centrum. Een perfect hotel om het mooie Limburg te ontdekken en om tot rust te komen.

De Kasteeltuinen van Arcen liggen bijvoorbeeld op ca. 10 km. Hier kun je urenlang over het landgoed rondlopen en het kasteel bezichtigen. Venlo ligt dichtbij de Duitse grens, wat een bezoek aan CentrO in Oberhausen extra aantrekkelijk maakt (op ca. 40 autominuten).

Wist je al dat dit overdekte winkelcentrum tot een van de grootste winkelcentra van Europa behoort? En heb je geen zin om er met de auto op uit te gaan dan heeft Venlo zelf veel te bieden. Huur een fiets bij het hotel en binnen 10 minuten ben je in het centrum van Venlo. De stad is uitgeroepen tot 'Beste Binnenstad 2013-2015'. Je komt er veel speciaalzaken, cafés en restaurants tegen in de kronkelige straatjes en op de middeleeuwse pleinen. Kortom: genoeg te doen in Venlo.

Reserveer snel!
Ga voor deze aanbieding naar www.weekendjeweg.nl/lezersaanbiedingen. Hier vind je ook andere aanbiedingen van weekendjeweg.nl speciaal voor jou als lezer. Hulp of advies nodig? Bel met een van de medewerkers van Weekendjeweg.nl: 0900-8079 (€ 1,- per gesprek, 7 dagen per week) o.v.v. "Lezersaanbiedingen".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant