Foto: Facebook Alpe d'Huzes 2015 Team Telstar.
Foto: Facebook Alpe d'Huzes 2015 Team Telstar.

Spinning Marathon op parkeerterrein voor de Viergang

Sport 135 keer gelezen

Pijnacker - Aanstaande zaterdag 16 mei gaan zo'n 200 fanatiekelingen tussen 14.00 en 17.00 uur spinnen voor KWF Kankerbestrijding. Het evenement vindt plaats voor de deur van sportcentrum de Viergang aan de Sportlaan in Pijnacker. 

Sjors van der Quast van de Viergang is enthousiast: "Het wordt weer een mooi gebeuren. Dit jaar niet op het Raadhuisplein, maar voor de deur van de Viergang. Dat heeft een beetje praktische redenen. Hier kunnen mensen na afloop even douchen en we hoeven niet meer onwijs te slepen met alle spinningfietsen." De bekende blonde sportinstructeur verwacht dat het aantal deelnemers misschien wel 200 kan worden. "Mensen wachten altijd nog even af of het goed weer wordt, maar we hebben nu al 130 aanmeldingen", zegt hij. 

Meedoen
Inschrijven kost 30 euro per fiets en daarvoor mag je alleen, of samen met één of twee teamleden, drie uur knallen op een spinningfiets. Natuurlijk is het ook mogelijk met een groep meerdere fietsen te reserveren. Na afloop is er voor deelnemers en supporters een heerlijke pastabuffet 5 euro voor deelnemers en 7,50 euro voor supporters/bezoekers. De opbrengst hiervan gaat ook naar Alpe d'HuZes! De spinningmarathon steunt de volgende teams: Team de Viergang, De Klimmende Règáh's en Team Telstar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant