Afbeelding
VIDEO

Genadig Oliveo sluit seizoen af in stijl

Sport 91 keer gelezen

Regio - Spannend werd het tijdens de laatste speelronde in 3c helaas niet meer. Laakkwartier gaf de koppositie niet meer uit handen en won de Haagse derby van Erasmus met 1-0. Oliveo deed in ieder geval wat het aan de stand verplicht was. Met ruime cijfers winnen van VCS.

Vanaf de aftrap vloog het leder al direct in het doel van VCS. Jeffrey Paanakker gaf voor en Tim Bijnsdorp kopte netjes binnen. Deze vroege voorsprong was een teken aan de wand, er volgde namelijk nog negen doelpunten. De tweede werd wederom gemaakt door Bijnsdorp die scherp was bij de tweede paal. Niels Bentvelzen zorgde voor de 3-0 en de 4-0 door tweemaal met buitenkant voet af te werken. Bijnsdorp completeerde zijn hattrick al vroeg in de wedstrijd door de volgende treffer voor zijn rekening te nemen. Het slotakkoord van de symfonie voor rust was de prachtige 6-0 van Wessel Kleij die de bal in de kruising draaide.

Na de 6-0 nam Oliveo gas terug. Erasmus (de tegenstander van Laakkwartier) was op dat moment nog afhankelijk van de tussenstand bij Oliveo – VCS en de zebra's wilde geen slapende honden wakker maken.

Na rust hinkte de Pijnackenaren op twee gedachten, doordrukken en een monsterscore neerzetten of de wedstrijd rustig aan uitvoetballen. Het werd een middenweg. VCS scoorde vlak na rust via een mooie treffer de 6-1 waarna Oliveo voor een laatste maal opschakelde. Bijnsdorp maakte zijn vierde van de dag, Milolaza maakte de mooiste van de dag en Luscuere nam de laatste voor zijn rekening.

Oliveo gaat de komende twee weken in de strijd om promotie naar de tweede klasse een tweeluik uitvechten tegen Groeneweg uit Zevenhuizen.

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Van Oort (Van Hagen), Van Adrichem, Brouwer, Woutersen, Luscuere, Milolaza, Paanakker (Paanakker), Kleij (Voois), Bijnsdorp, Bentvelzen.