Een deel van de Heren B1. Foto: Mieke van Veen
Een deel van de Heren B1. Foto: Mieke van Veen

Oliveo Handbal naar Nederlands Zaalkampioenschap

Sport 138 keer gelezen

Pijnacker - Voor het eerst in de geschiedenis van Oliveo Handbal mag de club twee teams uitvaardigen op het Nederlands Zaalkampioenschap in Amsterdam.

De teams Heren C1 en Heren B1 die in de jeugddivisie uitkomen, hebben er zin in hun beste kunnen te laten zien op dit mooie toernooi. Bestuur en leden zijn trots op de talenten; er is de afgelopen seizoenen hard gewerkt door spelers en kader om dit niveau te bereiken.

Heren C1
Zaterdag 18 april speelt Heren C1 onder leiding van de jonge trainer/coach Mike van 't Hoff. Het team bestaande uit jongens van 13 en 14 jaar is in de zaalcompetitie op doelsaldo geëindigd op een mooie tweede plek onder W.H.C. In de veldcompetitie staan ze tot nu toe bovenaan.

Het programma van 18 april:
12.05 uur WHC - Oliveo
13.50 uur Oliveo - Snelwiek
15.35 uur Hellas – Oliveo

Heren B1
Zaterdag 25 april strijdt Heren B1 om het Nederlands Zaalkampioenschap in een zware poule tegen Internos, Snelwiek en Aalsmeer. Op het veld staat het team bestaande uit jongens van 15 en 16 jaar momenteel bovenaan. In de zaal eindigde het team als vierde. Het team staat onder de enthousiaste leiding van Bas Waasdorp.

Het programma van 25 april:
12.05 uur Oliveo - Internos
13.50 uur Snelwiek - Oliveo
15.35 uur Fiqas/Aalsmeer - Oliveo

Alle wedstrijden vinden plaats in Sporthallen Zuid Burgerweeshuispad in Amsterdam. Publiek is meer dan welkom; het beloven spannende wedstrijden te worden met tophandbal. Meer informatie via www.oliveohandbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant