Laat u verrassen en kom op zaterdag 18 april naar het Raadhuisplein in Pijnacker.
Laat u verrassen en kom op zaterdag 18 april naar het Raadhuisplein in Pijnacker.

Springkussenfestival op het Raadhuisplein

Algemeen 35 keer gelezen

ADVERTENTIE - De Ondernemersvereniging Ackershof laat op zaterdag 18 april voor de vierde keer Tim Tom Events uit Kaatsheuvel naar Pijnacker komen. Vanaf 9 uur 's ochtends wordt er met 9 man hard gewerkt om vijf topattracties op te stellen. Om precies 11.00 uur mogen de kinderen gratis van alle attracties gebruik maken. In totaal zijn er vijf draaiuren, dus om 16.00 uur wordt alles weer afgebroken.

Welke attracties nemen Tim en Tom dit jaar mee. Allereerst de bekende Bungee Trampoline Topvermaak voor jong en oud. Niet alleen leuk om aan deel te nemen, maar ook om naar te kijken. De Dubbele Mega Balls is met zijn 21 meter lengte ook een eyecatcher. Spring van bal naar bal en probeer als eerste de overkant te bereiken. Dat is overigens gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Laat je niet uit het veld stoten door de eerste horizontale klimwand in Nederland. Klimwand The Wall is uniek in Nederland en speciaal voor Tim Tom Events ontwikkeld. Nog niet eerder in Pijnacker geweest. De allerkleinsten vermaken zich met het Leer- en Speelland. De slang schuifelt langs het alfabet, de schoen moet nog gestrikt worden en de sommen in het raam moeten nog worden opgelost. Kortom een ontdekkingsreis voor de kleinsten.

En tenslotte is er de splinternieuwe 30 meter lange Ice Run. Zo nieuw dat er nog geen foto van beschikbaar is. Laat u verrassen en kom op zaterdag 18 april naar het Raadhuisplein in Pijnacker.


Adverteren op Telstar Online of de lokale televisie? Telstar Online bereikt dagelijks meer dan 10.000 (unieke) bezoekers. Mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl voor de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant