Afbeelding
VOORDEEL

Lezersactie met weekendjeweg.nl

Algemeen 131 keer gelezen

ADVERTENTIE - Het is nog maar net lente als we een weekendje weg naar Hotel Restaurant Oud London in Zeist gaan, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Op de site van Weekendjeweg.nl hadden we gelezen dat dit hotel service en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. We kunnen je vertellen dat dit helemaal juist is. Het vriendelijke personeel legt je echt in de watten. Ik, Jeroen uit Rotterdam, vertel je er graag meer over.

De zon schijnt dus mijn vrouw en ik kunnen op het terras van het hotel genieten van een glas wijn en een fris biertje, we zitten er heerlijk uit de wind. Daarna besluiten we om voor het eten een paar baantjes te gaan zwemmen en te relaxen in de sauna. Op deze manier beginnen we uitgerust en ontspannen aan het diner.

Brasserie Restaurant 't VoorHuys
Dit restaurant is in het hotel gevestigd. Ook hier worden we aangenaam verrast door de hoge kwaliteit van de gerechten én de uitstekende service. Leuk weetje: de kamer waarin het restaurant gevestigd is, is meer dan 200 jaar oud en door een soldaat van Napoleon gesticht.

"Ben je een fietsfanaat? Dan zit je goed in dit hotel. We hadden geen idee dat je op de Utrechtse Heuvelrug zo goed kunt fietsen!"

De volgende ochtend ontbijten we vroeg omdat we een vol programma hebben: we gaan fietsen. Voor de fietsen én gratis routes kunnen we terecht bij de receptie, heel fijn! We kiezen er voor om Zeist en omstreken te ontdekken. Een goede keus want het is geweldig om door de groene omgeving te fietsen en de landgoederen te bewonderen. Op aanraden van andere hotelgasten rijden we 's middags naar Wijk bij Duurstede. Wat een leuk stadje is dat, je proeft gewoon de rijke historie. Moe maar voldaan rijden we 's avonds terug naar huis.

Reserveer snel!
Ga naar www.weekendjeweg.nl/lezersaanbiedingen en log in met TSWW2015. Hier vind je nog veel meer andere aanbiedingen voor een weekendje weg. Heb je hulp of advies nodig? Bel met Weekendjeweg.nl 0900-8079 (€ 1,- per gesprek, 7 dagen per week) o.v.v. "Lezersaanbiedingen".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant