Afbeelding

Ackershof zaterdag op zijn paasbest!

Algemeen 75 keer gelezen

ADVERTENTIE - Aanstaande zaterdag is er weer veel gezelligheid in winkelcentrum Ackershof. Van 12.00 tot 16.00 uur staat er een leuk terras in de nieuwe passage (op het pleintje voor Van Maanen). Onder begeleiding van maar liefst vijf Paashazen kunnen de kinderen zich kostelijk vermaken.

De kinderen kunnen Paas Mobiles of een Paashaas puntmuts knutselen. Eieren beschilderen of eierdopjes versieren behoort ook tot de mogelijkheden. Er is een ballonnen moduleer Paashaas aanwezig. Schminken blijft  altijd leuk, dus is er gezorgd voor een schminkstand met een Paashaas. En als uw kind artistieke aspiraties heeft, dan kan hij of zij meedoen aan Kunst 4 Kids en een mooie Paastekening maken.

Paashazenband
Een Swing Dixieland Paashazenband zorgt ervoor dat het goed toeven is in winkelcentrum Ackershof. Van 12.00 tot 16.00 loopt de band in en om Ackershof, dus u zult regelmatig het nummer Mijn naam is haas horen. Maar gelukkig is het repertoire veel groter. U zult zich beslist niet vervelen in ons prachtige centrum.

Tim Tom Events
Schrijft u ook alvast zaterdag 18 april in uw agenda, want dan komt Tim Tom Events voor de vierde keer naar Pijnacker met vijf schitterende attracties. Welke dat zijn leest u volgende week in de Telstar of kijk op de site www.winkelcentrumackershof.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant