Afbeelding

Paasactiviteiten en Voorjaarsmarkt in Parade

Algemeen 8 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op zaterdag 4 april staat winkelcentrum Parade Nootdorp tussen 10:00 en 16:00 uur in het teken van de lente! Met leuke activiteiten en een Plantenmarkt wordt het een gezellige dag die u gegarandeerd lentekriebels bezorgen.

Het Paradeplein is deze dag gehuld in een oase van kleuren en geuren. Kom lekker struinen tussen de mooie planten en doe inspiratie op voor uw voor-of achtertuin. En schrik niet van een grote vreemde vogel want dit karakter is op zoek naar een kamerplant. Misschien kun je hem de goede kant op helpen.

Deze vogel zie je al van verre maar hij ziet zelf niets. Voor zijn nieuwe nest wil hij graag een mooie plant. Hij heeft gehoord dat die lang groen blijven. Hij kan wel wat hulp gebruiken tijdens zijn zoektocht. Er is ook zomers vermaak. Twee prachtige dames op stelten hebben een mooie bloemenketting voor elke bezoeker en misschien maken ze wel een dansje met u op de vrolijke muziek die ze bij zich dragen.

Moestuintjes ruilen
Ter hoogte van de Albert Heijn kun je moestuintjes ruilen! Er staat een kraam waar je dubbele moestuintjes kan ruilen met iemand van de Albert Heijn of een van de andere personen die je bij de kraam tegenkomt. Mis je nog iets, en heb je niks te ruilen, kom gewoon langs want misschien kunnen we je wel verder helpen.

Kinderworkshop – appel en een ei
Zoek een plekje en doe mee aan de gratis workshop een appel en een ei. Wie wil dat  nou niet, bezoek van vogels in de achtertuin. Speciaal hiervoor kunnen kinderen een appelhouder decoreren. Als het werkstuk klaar is, krijg je er een appel bij en kun je de appelhouder in de achtertuin hangen. Het zal niet lang duren voordat er vogels heerlijk van de appel komen snoepen.

Alle activiteiten zijn gratis en worden u aangeboden door de winkeliers van Parade Nootdorp. Winkelcentrum Parade Nootdorp; Dorpse gezelligheid, Stadse allure. Kijk op www.parade-nootdorp.nl voor meer informatie over Parade Nootdorp.

Uit de krant

Uit de krant