Lekker draaien in de Parade.
Lekker draaien in de Parade.

DJ event op 28 maart in Parade Nootdorp

Algemeen 14 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op zaterdag 28 maart van 12:00 – 16:00 uur draait het om muziek in winkelcentrum de Parade Nootdorp! We organiseren namelijk de gehele middag gratis DJ workshops. Heb je altijd al eens achter de draaitafel willen staan, kom dan naar ons gezellige centrum en neem plaats achter de decks.

Een professionele DJ leert je alles over het DJ vak. Na een korte uitleg ga je gelijk aan de slag achter de draaitafels. De uitdaging begint met het gelijk laten lopen van 2 verschillende nummers in de maat, zodat het als 1 geheel klinkt. Dit wordt ook wel beatmixen genoemd. Daarnaast leer je natuurlijk van alles over muziekkeuze, opbouw van een set, verschillende stijlen, toonsoorten en het gebruik van effecten. Na de workshop krijg je de kans om je talent te laten zien in een DJ battle!

Daarnaast is er een DJ voertuig aanwezig in de Parade. De gehele dag zijn de lokale Dj's: "de buren van Armin" aanwezig en zorgen voor een lekkere sound in de Parade. Ook kun je hen van alles vragen! Maar het houdt nog niet op, deze middag kun je ook nog meedoen aan Urban Street Workout! De rage van deze tijd; Free Running! Free running is een spectaculaire sport waarbij de freerunner zo snel mogen zijn weg baant over obstakels zoals muren en railings. Het liefst op grote hoogte en bijzondere locaties. Niet alleen de vloeiende bewegingen, ook adembenemende salto's en trucs maken het freerunnen visueel zeer aantrekkelijk.

De jarenlange en intensieve training maakt de freerunners tot meesters van hun omgeving, wat tot uiting komt in spectaculaire sprongen en sierlijke bewegingen. Er komen 2 freerunners naar de Parade, zij geven gave demonstraties en helpen je met het Freerunning parcours geheel in Urban look stijl. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar om teleurstelling te voorkomen kun je je het beste even aanmelden voor de workshops via rianne@spontaan.nu. Je bent dan zeker van een plekje. Maak deel uit van deze gezellige dag, tot ziens in winkelcentrum Parade Nootdorp! Kijk op www.parade-nootdorp.nl voor meer informatie over Parade Nootdorp en volg op Twitter en Facebook!

Uit de krant