Afbeelding

Doe mee met 1001 nachten in Pijnacker-Nootdorp

Algemeen 51 keer gelezen

Pijnacker - Het plan is tijdens De Verbeelding op 26 en 27 september een grote gezamenlijke productie te brengen: 1001 nachten. Het wordt een fantastisch evenement, waarin alle kanten van podiumkunst aan bod kunnen komen. Een en ander is helaas afhankelijk van de financiën en op 1 mei valt de beslissing 'go or no go'.

Productieleiders Tim Lafeber en Walter Vermeer zijn hard bezig met het beantwoorden van vragen van (mogelijke) deelnemers en met de voorbereidingen van een open auditie voor de rol van Scheherazade (hierover meer in de gedrukte Telstar). Bij De Verbeelding wordt hard gewerkt aan de financiering.

Op 31 maart moet er duidelijkheid zijn over wie mee wil doen en welke suggesties men heeft voor de eigen invulling. Daar zijn al concrete voorstellen voor gekomen, maar lang niet iedereen heeft gereageerd. Aanmelden kan nog steeds, zowel voor zang, dans, spel, muziek als het meewerken aan decors. Voor al je vragen en natuurlijk je aanmelding, kun je mailen naar: 1001pijnacker@gmail.com.

Uit de krant