Zaterdag en zondag houdt Bike Totaal Wijtman De Opstapdagen bij De Schaapskooi. Naast Arthur Wijtman staat Andy van Leeuwen: hij serveert gratis koffie plus appelgebak met slagroom!
Zaterdag en zondag houdt Bike Totaal Wijtman De Opstapdagen bij De Schaapskooi. Naast Arthur Wijtman staat Andy van Leeuwen: hij serveert gratis koffie plus appelgebak met slagroom!

Opnieuw Opstapdagen elektrische fietsen Bike Totaal Wijtman

Algemeen 646 keer gelezen

ADVERTENTIE - Een kleine honderd elektrische fietsen van vier grote merken kunnen de liefhebbers uitproberen bij de Opstapdagen van Bike Totaal Wijtman. Komende zaterdag 11 en zondag 12 april van 10.00 tot 17.00 uur kan iedereen vrijblijvend een ritje maken en daarbij kiezen uit elektrische fietsen van vier verschillende merken: Gazelle, Batavus, Sparta en Koga.

Een bijzonder object is de Sparta Speed Pedelec, die een snelheid kan halen van 45 kilometer per uur. Je moet voor deze snelle elektrische fiets wel een bromfiets- of autorijbewijs bezitten De opstapdagen van Bike Totaal Wijtman worden traditiegetrouw gehouden bij De Schaapskooi aan de Korftlaan 3, aan de rand van de Delftse Hout, een mooi natuurgebied om een elektrische fiets even uit te proberen. Iedereen krijgt gratis koffie met appelgebak. Het mooie zachte voorjaarsweer van de afgelopen weken mag dus nog wel even voortduren, aldus Arthur Wijtman. De elektrische fiets is nog steeds heel gewild en al lang niet meer leeftijd of doelgroep gebonden. Iedereen die ook bij tegenwind lekker wil fietsen, maakt graag gebruik van de elektrische fiets, ook steeds meer voor woon/werkverkeer.

De elektrische fiets is er voor iedereen. Iedereen kan dan ook dit weekend een ritje maken. Wel even legitimatie meebrengen svp. Je kunt ook je huidige fiets ter plaatse inruilen of de waarde laten taxeren: dat geldt voor gewone fietsen en elektrische fietsen. Naast acties van de diverse merken biedt Bike Totaal Wijtman alle kopers van een elektrische fiets dit weekend gratis drie jaar verzekering tegen diefstal, tegen schade en ook nog eens een mobiliteitsgarantie voor drie jaar. Verder geeft Bike Totaal Wijtman een eigen 'digitaal paspoort' waar de hele historie van de fiets op te volgen is. Je kunt ook online een afspraak inplannen voor een service- en onderhoudsbeurt. Wie zaterdag of zondag niet in de gelegenheid is, kan altijd in de showroom/winkel van Bike Totaal Wijtman terecht aan de Westlandseweg 17, in Delft, vlakbij de Irenetunnel, naast de supermarkt van Aldi. Zie ook: www.wijtman.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant