Afbeelding
Deze dames zoeken versterking.

Open repetitie bij Vrouwenkoor Sounds of Joy in Nootdorp

Algemeen 73 keer gelezen

ADVERTENTIE Nootdorp - Het Nootdorpse Vrouwenkoor Sounds of Joy zal op woensdagochtend 25 maart een Open Repetitie ochtend houden. Vrouwen die willen gaan zingen kunnen op deze ochtend eens de sfeer komen proeven en de gang van zaken bekijken. Het koor, onder leiding van dirigent David van de Braak, heeft een zeer gevarieerd repertoire. Van licht modern tot klassieke muziek. De muzikale achtergrond van de leden is heel verschillend.

Niet iedereen kan noten lezen. Nieuwe leden denken vaak dat dit een voorwaarde is om lid te kunnen worden. Niets is minder waar. Het belangrijkste doel van het koor is om als eenheid te kunnen zingen en vooral dat alle leden er plezier in hebben. Het motto is: Zingen maakt blij! Het koor repeteert in gebouw Nové in de Dorpsstraat.

"Vanaf 09.15 uur zijn wij aanwezig en om 09.30 uur begint de repetitie die duurt tot 11.15 uur", zo laat het bestuur weten aan Telstar Online. De contributie bedraagt 15,50 euro per maand maar aspirant leden zijn van harte welkom om een maandje "proef" te draaien. Veel vrouwen vinden het plezierig dat de repetities op een doordeweekse ochtend gehouden worden en het koor zal dit dan ook zeker niet veranderen. Alle informatie over Sounds of Joy kunt u zien op www.soundsofjoy.nl of neem contact op met Annemarie van der Heijden: 015-3108404.

Uit de krant