Afbeelding
VIDEO

Worldhotel Wings opent op Rotterdam The Hague Airport

Regio 177 keer gelezen

Regio - Worldhotel Wings opent eind maart haar deuren op Rotterdam The Hague Airport. Dit gloednieuwe hotel op 1 minuut van de terminal telt 142 ruime kamers en suites, multifunctionele vergaderruimtes, 2 restaurants, een gezellige sportsbar, moderne fitnessfaciliteiten en een inpandige garage met 485 parkeerplaatsen, zo vertelt een woordvoerder aan onze redactie.

Het hotel is uitermate geschikt voor grote partijen en bijeenkomsten tot 1.000 gasten. Worldhotel Wings is hiermee een uniek en onderscheidend concept in de dynamische omgeving van Rotterdam The Hague Airport, dé gateway naar de metropoolregio. Bovendien is het hotel een goede uitvalsbasis voor lokale en (inter)nationale gasten. Het hotel is vanaf heden boekbaar via www.worldhotelwings.com.

Met de toetreding van Worldhotel Wings tot het portfolio van Worldhotel versterkt de groep zijn positie in de Benelux, waar het momenteel 23 hotels telt, inclusief twee andere branded hotels in Nederland.

Volgens Berry Gerretsen, directeur van Worldhotel Wings, is aansluiting bij Worldhotels een logische keuze om de toekomstige doelstellingen te realiseren: "Als zelfstandig hotel is het onmogelijk op te boksen tegen het marketinggeweld van de grotere hotelketens. Als Worldhotel maken we optimaal gebruik van het mondiale salesnetwerk, de marketingkracht en het reserveringssysteem van Worldhotels, maar kunnen we toch onze eigen identiteit behouden." 

"Wij zijn verheugd dat Hotel Wings voor onze branding heeft gekozen," zegt Robert van der Graaf, Worldhotels Vice President EMEA.  "Het is het zevende Worldhotel in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en het twintigste wereldwijd dat voor ons label kiest"' aldus Van der Graaf.

Over Worldhotel Wings
Worldhotel Wings op Rotterdam The Hague Airport is centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag en op 1 uur vliegen van Londen, München, Hamburg en Genève. Het hotel biedt een nieuw gastvrijheidsconcept, dat wordt gekenmerkt door een variëteit aan faciliteiten, waar men 24 uur per dag gebruik van kan maken. De centrale ligging zorgt niet alleen voor een goede bereikbaarheid vanaf de A13 en A4, maar tevens kunnen internationale gasten vanwege de vele aanvliegroutes 'uitstappen voor de deur'. 

Worldhotel Wings combineert een viersterrenhotel met diverse vergader- en kantoorruimtes, een grote banquetzaal en een ruime, inpandige parkeergarage. Met alle benodigde faciliteiten zoals restaurants, bars, fitnessfaciliteiten, boardrooms en (short stay) kantoren, is Worldhotel Wings van alle gemakken voorzien voor het lokale en (inter)nationale zakenleven. Het hotel is tevens perfect voor tussenstops en uitstapjes. Worldhotel Wings is hiermee meer dan alleen een veelzijdig hotel en congreslocatie; het is een uniek en onderscheidend concept in de dynamische omgeving van Rotterdam The Hague Airport, dé gateway naar de metropoolregio. Voor meer informatie zie: www.worldhotelwings.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant