Afbeelding

Schadebureau Rotterdamsebaan: één loket voor de hele regio

Regio 82 keer gelezen

Regio - De komende jaren wordt de Rotterdamsebaan aangelegd. Een nieuwe weg die Den Haag en de regio beter bereikbaar maakt door de snelwegen (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag met elkaar te verbinden. 

Wie door de aanleg van de Rotterdamsebaan schade lijdt, kan aankloppen bij het Schadebureau Rotterdamsebaan. Eén plek waar inwoners en ondernemers van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk terecht kunnen. De drie gemeenten willen er zo voor zorgen dat schadevragen op een vlotte en eenduidige manier worden afgehandeld.
 
Wethouder Boudewijn Revis (Stadsontwikkeling kerngebieden): "Bij een groot project als de Rotterdamsebaan is het altijd mogelijk dat iemand schade ondervindt. We proberen dit natuurlijk te voorkomen door zorgvuldig en veilig te werken. Maar als er toch schade ontstaat, dan willen we dat de betrokken persoon niet hoeft te zoeken naar het juiste loket. Het Schadebureau Rotterdamsebaan is dan de juiste plek voor iedereen uit Rijswijk, Leidschendam-Voorburg of Den Haag."
 
Wie een verzoek voor schadevergoeding wil indienen, kan dit doen via het schadeformulier op de website van de gemeente Den Haag. Via dit formulier kan zowel planschade, inkomstenderving als materiële- of letselschade kenbaar gemaakt worden. Alle meldingen worden afgehandeld door het Schadebureau Rotterdamsebaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant