Afbeelding

Ladies Night bij Beauty Management in Nootdorp

Algemeen 172 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op maandagavond 16 februari houdt Beauty Management een gezellige en informatieve Ladies Night. Onder het genot van een hapje en een drankje  kunt u verschillende nieuwe mogelijkheden binnen het bedrijf komen bekijken en ervaren.

Wanneer we ouder worden veranderd onze huid, ook door externe invloeden vertoont de huid van tegenwoordig al vroegtijdige veroudering. De huid wordt slapper,vertoont rimpels en onregelmatigheden. Hoe zou het zijn als we de tijd zouden kunnen stilzetten?

Beauty Management is gespecialiseerd in optimale huidverbetering. Dit doen we oprecht vanuit de juiste kennis en met de juiste samenwerkingsverbanden. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met cosmetisch arts drs. De Zeeuw. Tijdens deze avond zal ook hij aanwezig zijn, demonstraties geven maar ook vragen beantwoorden.

Wat kunt u verwachten deze avond:
* een GRATIS huidanalyse met de nieuwste apparatuur
* Meet GRATIS de conditie van uw huid
* al onze specialisten zijn voor vragen aanwezig; huidspecialisten, pedicure, cosmetisch arts en geven behandelingen en demonstraties.... 
* 15% KORTING op alle Maria Galland producten (alleen deze avond)
* speciale aanbiedingen bij het maken van een afspraak
* WIN een GRATIS behandeling!
* en nog veel meer...

Deelname aan deze avond is gratis en inschrijven kan door door middel van een email o.v.v. Lades Night naar mooi@beautymanagement.nl. Voor de eerste 25 aanmeldingen staat er een goed gevulde goodiebag klaar. 

Beauty Management - Drafbaan 18 - Winkelcentrum Parade Nootdorp - 015 310 0874  - beautymanagement.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant