Afbeelding

SKP introduceert gratis TV-app

Algemeen 85 keer gelezen

ADVERTENTIE - Voor alle SKP 3in1-abonnees heeft Stichting Kabeltelevisie Pijnacker de SKP TV-app geïntroduceerd, voor live televisie op tablet en smartphone. De app is in eerste instantie uitsluitend beschikbaar voor iOS en gratis te gebruiken door iedereen met een combinatiepakket van televisie, internet en telefonie.

De SKP TV-app biedt live NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, SBS 6, NET 5, Veronica en TV West. Naast live tv-kijken, kunnen uitzendingen ook worden gepauzeerd. En is een programma al begonnen als de app wordt ingeschakeld, dan is er eenvoudig terug te scrollen naar het begin. Ook is het uitzendschema van alle beschikbare zenders als TV-gids te bekijken.

De app werkt zolang de abonnee verbinding heeft met internet van SKP en is gratis beschikbaar voor alle SKP 3in1-abonnees. Na downloaden uit de App Store is de app via Mijn SKP te activeren en direct te gebruiken. SKP 3in1, het combinatiepakket van televisie, internet en telefonie, biedt tot 120 Mb internet via de kabel en is nu al verkrijgbaar vanaf € 29,- per maand. Alle info is te vinden op www.skp3in1.nl.

Uit de krant

Uit de krant