Afbeelding

Hinder voor treinreizigers: Delft wordt gekoppeld aan spoornetwerk

Regio 55 keer gelezen

Regio - Door een buitendienststelling zal op de trajecten die Delft aandoen van 22 tot en met 27 februari geen treinverkeer mogelijk zijn. Dat meldt Inge Rijgersberg, woordvoerder Regiodirectie Zuid, vandaag aan onze redactie.

Het nieuwe ondergrondse station in Delft wordt aangesloten op het bestaande spoornetwerk. Van zondag 22 tot en met vrijdag 27 februari 2015 rijden er geen treinen, maar NS-Snel- en Stopbussen. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 minuten, afhankelijk van het traject en moment van reizen. De hinder is voornamelijk op traject: Den Haag Centraal, Delft en Schiedam Centrum.

Plan uw reis
In de Reisplanner op ns.nl ziet u vanaf 10 dagen voor uw reisdatum wat de gevolgen zijn voor uw treinreis. De extra reistijd met de NS-bus is hier dan in verwerkt. Op ns.nl/treinverkeerdelft houdt de NS u op de hoogte van de meest actuele situatie en de gevolgen voor het treinverkeer. Ook kunt u hier informatie vinden over de halteplaatsen van de NS-bussen. Voor meer achtergrondinformatie over de werkzaamheden kunt u terecht op spoorzonedelft.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant