Afbeelding

Valentijnsactie in winkelcentrum Ackershof

Algemeen 58 keer gelezen

ADVERTENTIE - Zaterdag 14 februari is het Valentijnsdag, een dag waarop in Amerika 36 miljoen dozen chocola worden verkocht. In Nederland worden op die dag ongeveer 30 miljoen Valentijnskaarten, e-mailtjes en sms'jes verstuurd.

De Ondernemersvereniging Ackershof heeft voor Valentijn een leuke actie bedacht. Op zaterdag 7 februari kunt u van 12.00 tot 16.00 uur bij een opvallende stand die vlakbij Albert Heijn wordt neergezet een kaart invullen waarop u aangeeft wie u op Valentijnsdag met een prachtig boeket wil verrassen. Op deze kaart moet u ook in het kort opschrijven waarom juist die persoon degene is die u wil verrassen.

Op zaterdag 14 februari kunnen de winnaars van 14.00 tot 15.00 uur een prachtig boeket bloemen ophalen in de nieuwe passage tegenover het terras van Van Maanen Brooderie. Deze 50 winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht. Een sympathieke actie van de Ondernemersvereniging Ackershof, die ook dit jaar weer veel evenementen en acties zal organiseren. Kijkt u voor alle evenementen op www.winkelcentrumackershof.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant