Foto's en video: David Dilling

Oliveo verliest van Full Speed in extremis

Sport 130 keer gelezen

Pijnacker - Na een lange winterstop trad Oliveo zondag aan tegen Full Speed. Beide ploegen waren voorafgaand aan de wedstrijd op de derde plaats terug te vinden in 3C. Een wedstrijd die ook nog belangrijk was voor een goede klassering in de tweede periode. Scherpte gevraagd dus!

Full Speed kreeg de eerste  goede kans. Buitenspeler Ouled Haddou zag kans om uit de draai op doel te schieten. Duijvestijn bracht fantastisch redding. Daarna was het Oliveo dat een gigantische kans op een doelpunt kreeg. Van Wichen raakte helaas van dichtbij de lat. De rommelige eerste helft kreeg een vervolg met enkele schietkansjes voor Full Speed. Deze konden de doelman van Oliveo echter niet verontrusten.

Even voor rust kreeg Oliveo een strafschop nadat Jeffrey van Oort werd neergehaald in het zestienmetergebied. Wessel Kleij schoot de kalktrap op de paal, geen doelpunt dus. De rebound kwam nog tegen een arm van een Delftenaar maar de leidsman vond dit geen aanleiding voor een tweede strafschop.

Na rust kreeg Oliveo legio kansen op een doelpunt. Hoogland raakte de lat, Bentvelzen schoot van dichtbij op de keeper, Brouwer zag een bal van de lijn gehaald worden en wederom Hoogland miste van dichtbij. De scherpte ontbrak blijkbaar nog zo vlak na de winterstop. De meest frustrerende voetbalwet trad in werking, Oliveo maakte hem niet dus Full Speed wel. Duijvestijn was belangrijk met een tweetal fantastische reddingen  maar moest in de 80e minuut toch capituleren. Brian Schalker van Full Speed krulde de bal, uit een vrije trap van ongeveer 16 meter, prachtig in de winkelhaak.

Deze treffer bleek de enige van zondag te zijn en zo eindigde het duel in 0-1. Volgende week speelt Oliveo uit bij koploper Laakkwartier.

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Van Oort, Brouwer, Van Wichen, Van Adrichem, Milolaza, Luscuere, Paanakker, Bentvelzen (Van ruijven), Hoogland, Kleij.