Foto: Rondom Wonen
Foto: Rondom Wonen

Rondom Wonen bouwt 13 mooie koopwoningen

Algemeen 18 keer gelezen

ADVERTENTIE - In de Emmastraat in Pijnacker, op loopafstand van het winkelcentrum en de RandstadRail, worden op dit moment 29 eengezinswoningen gebouwd. Hiervan worden er 13 verkocht. De start verkoop is zo net voor de feestdagen in december 2014 aan een groot aantal mensen ontgaan. Dat is jammer, want het zijn ruime en compleet uitgeruste woningen tegen een voor in het centrum gelegen locatie, heel gunstige prijs. De architectonische uitstraling is jaren dertig en het plan is zorgvuldig gedetailleerd.

De woningen, allemaal voorzien van 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime (nog open) zolder, hebben een ruime achtertuin die is voorzien van een berging. 
De woningen hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur en een fraaie badkamer. Er is speciale aandacht gegeven aan de isolatie en technische installatie. De woningen zijn voorzien van een Itho warmtepomp die voor warmte, warmtapwater en in de zomer voor enkele graden koeling zorgt. De ventilatie is CO2 gestuurd en alle kamers zijn voorzien van vloerverwarming. 

De woningplattegronden en de situatie in de straat zijn niet allemaal hetzelfde. Er zijn 3 woningen standaard voorzien van een uitbouw, waardoor de woonkamer bijna 2 meter dieper wordt. Sommige woningen hebben op de 1e verdieping aan de voorkant een 'dakkapel'. Andere woningen hebben daar nog een (bijna) volledige verdiepingshoogte. 
De prijzen variëren van € 225.000 tot € 249.950 afhankelijk van het type. 

Voortgang
In oktober 2014 is de eerste paal geslagen en op 18 december is de verkoop van start gegaan. Er is inmiddels al een aantal woningen verkocht. De bouw vordert snel en naar verwachting worden de eerste woningen in het 2e kwartaal van 2015 opgeleverd. De aannemer is Adriaan van Erk, die door Stichting Klantgericht Bouwen is uitgeroepen tot Best Presterende Bouwer 2014.

Heeft u belangstelling voor een koopwoning, neem dan contact op met:
Makelaardij de Laen (015-361 51 90) of Ruseler Makelaars (015-369 81 24). 

Like ons op Facebook, zo blijft u op de hoogte van de voortgang van de bouw en de verkoop.

Foto: Rondom Wonen
Foto: Rondom Wonen
Foto: Rondom Wonen

Uit de krant