Afbeelding

Wokki best beoordeelde bezorgrestaurant van Pijnacker

Actueel 257 keer gelezen

Pijnacker - Bezorgrestaurant Wokki mag zichzelf het best beoordeelde bezorgrestaurant in Pijnacker van 2014 noemen. Daarop volgen bezorgrestaurants Nicky's Place en Shemona. Dit blijkt uit de ruim 1,5 miljoen beoordelingen die afgelopen jaar op eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl werden geplaatst.

Mensen die eten bestellen via Thuisbezorgd.nl kunnen achteraf het bezorgrestaurant beoordelen op kwaliteit en bezorging. Beoordelingen zijn een belangrijk onderdeel van het platform. Het aanbod op de eten-bestelsite wordt bepaald en gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest relevant is.

Fresh2Go Sushi in Amsterdam was in 2014 het best beoordeelde bezorgrestaurant van heel Nederland. Ook andere bezorgrestaurants vielen in de prijzen. Zo was Da Nonna uit Maastricht het best beoordeelde Italiaanse bezorgrestaurant en The Steak Out in Haarlem scoorde het best op het gebied van spareribs, steak en grill. Het volledige overzicht van alle winnaars per categorie en stad is de vinden op thuisbezorgd.nl/bestevan2014.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant