Afbeelding

Weduwe Zweekhorst wil inzage dossier

Actueel 77 keer gelezen

Berkel - De weduwe van Rob Zweekhorst wil inzage in het politiedossier naar de moord op haar man en hoopt dat via de rechter-commissaris af te dwingen. Dat schrijft de 3B-Krant deze week.

Woensdag 1 januari 2014 werd GGZ-directeur Rob Zweekhorst in koelen bloede doodgeschoten op een steenworp afstand van zijn huis in Berkel en Rodenrijs toen hij zijn twee hondjes uitliet. Rob, vader van twee kinderen, was volgens zijn collega’s een vrolijke kerel met een liefde voor mooie auto’s en bovenal gek op zijn gezin, een echte familieman.

Geen enkel bewijs
De politie heeft de afgelopen maanden alle scenario’s voor de moord onderzocht, maar geen snipper bewijs gevonden. Ook voor een mogelijke persoonsverwisseling, waar Rob Zweekhorst slachtoffer van zou zijn geworden, is geen enkel bewijs gevonden.

Twee schietincident
De vrouw van Rob Zweekhorst hekelt volgens haar advocaat de communicatie tussen haar en politie. De vrouw wil de beschikking krijgen over alle processtukken. Berkelse buurtbewoners vrezen daarnaast een tweede schietincident, omdat de persoon voor wie Zweekhorst zou zijn verwisseld zijn hond weer uitlaat in de wijk, zo schrijft de krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant