Afbeelding

Eerlijk Alternatief start meldpunt ‘Zorg om Zorg’

Actueel 68 keer gelezen

Pijnacker - De lokale politieke partij Eerlijk Alternatief uit Pijnacker-Nootdorp staat bekend om de aandacht voor de ontwikkelingen in de Zorg. Per 1 januari 2015 gaat er heel veel veranderen in de Zorg. Eerlijk Alternatief vraagt zich af of dat wel voor iedereen even duidelijk is. Eerlijk Alternatief is op zoek naar uw zorgen om de Zorg.

Eerlijk Alternatief vindt het hoog tijd om het eerder opgerichte meldpunt voor vragen over de thuiszorg uit te breiden. Eerlijk Alternatief presenteert het meldpunt ‘Zorg om Zorg’. Hanneke van de Gevel en Francine Horn van Eerlijk Alternatief kunnen u informatie geven en u eventueel gericht doorverwijzen. De vragen en uw zorgen om de Zorg zullen uiteindelijk gebundeld worden en aan de gemeente worden aangeboden.

Voor wie?
Voor wie is het meldpunt ‘Zorg om Zorg’? Kort gezegd zijn Hanneke van de Gevel en Francine Horn op zoek naar mensen die zich net als zij zorgen maken over de veranderingen in de zorg. Dat kunnen vragen zijn over zorg voor u zelf, uw kinderen of andere naasten. Of misschien maakt u zich gewoon zorgen om uw buurvrouw. Het kan gaan over zorg op gebied van ouderen, jongeren, maar ook bijvoorbeeld over iemand die een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt heeft.

Veranderingen
Fractievoorzitter Hanneke van de Gevel licht toe: “Op al deze drie gebieden gaat een hoop veranderen. Het Rijk heeft het niet meer voor het zeggen, maar straks, vanaf 2015, gaat alles via de gemeente. Hierdoor kan er van alles veranderen, zoals de zorgverlener, uw eigen bijdrage, de hulp of ondersteuning die u krijgt. De gemeente probeert dit zo goed mogelijk voor te bereiden en in goede banen te leiden. Wij van de politiek houden zo goed mogelijk een vinger aan de pols. “

Ervaring in de Zorg
Eerlijk Alternatief is een partij die zijn wortels in de Zorg heeft. Meerdere fractieleden hebben ruime ervaring op de verschillende gebieden van zorg. Als u zorgen heeft over de volgende punten, bel of mail Hanneke en Francine. Zij bundelen alles en bieden uw zorgen aan het College aan en zullen via hun politieke invloed proberen uw zorgbelangen zo goed mogelijk te behartigen!

Neem contact op
Bel Hanneke op 06-23288014, (Hanneke heeft 28 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, werkbegeleiding en heeft negen jaar raadservaring in de politiek). Of bel Francine op 06-22978652, (Francine heeft vijf jaar ervaring in ouderenzorg, ambulante begeleiding en ook negen jaar raadservaring in de politiek)
Of mail naar info@eerlijkalternatief.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant