Rinus heeft extra fietsen besteld, er zijn nog wat plaatsjes vrij.
Rinus heeft extra fietsen besteld, er zijn nog wat plaatsjes vrij.

Spinnen voor Stop Hersentumoren

Actueel 90 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 22 november zullen de vliegwielen van de spinningfietsen gaan gonzen voor het goede doel. Vanaf 13.00-16.00 uur zullen meer dan 75 fietsers zich het snot voor de ogen fietsen voor de Stichting Stop Hersentumoren waar Richard Bijl en zijn vrouw Manuela ambassadeurs voor zijn.

De spinningmarathon vindt plaats bij Rinus Bosman in zijn Sportinstituut Pijnacker aan de Westlaan in Pijnacker. Opgeven om mee te doen kan nog steeds. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Het idee om te gaan spinnen ontstond tijdens de training van de mannen voor de naaktemannenkalender van Richard Bijl. Er kon hier en daar wel een pondje af. De mannen staan inmiddels strak op de foto, maar iedereen die het stel inmiddels goed kent weet van de acties die Richard en Manuela Bijl voor wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren, waarvan er eentje genesteld zit in het hoofd van Richard, verzamelen.

Sportkleding
Richard zelf zal niet meedoen zaterdag, maar natuurlijk is hij wel aanwezig. Net als zijn moeder en tantes die daar hun zelfgemaakte 3D-kaarten aan de man brengen. Handig zo vlak voor de feestdagen. Richard heeft ook sportkleding ontwikkeld en een lekkere warme trui met zijn logo ‘KEBBDD’ dat staat voor Komt Een Bijl Bij De Dokter. Deze kleding wordt verkocht via Ron van RonDesign en ook hij is aanwezig om ter plekke het kledingstuk van jouw keuze te bedrukken.

Hapje en drankje
De twee stagiaires Isabelle en Sterre zorgen voor de broodjes en smoothies van KEBBDD. Samen met Marijke zorgen zij dat het niemand aan iets ontbreekt. Natuurlijk zijn de naaktemannenkalenders ook zaterdag gewoon te koop. Een musthave voor wie precies wil weten hoe bekenden uit Pijnacker-Nootdorp de moed vonden om voor Richard zijn broek te laten zakken.

Muziek van Richard
De spinningmarathon is opgebouwd uit drie uur fietsen. Je kunt kiezen om één uurtje mee te fietsen of twee, of je gaat voor ‘The Full Monty’! Dat doe je niet alleen, je wordt begeleidt door zes fantastische instructeurs die je door bergen en dalen slepen op de tonen van de lievelingsmuziek van Richard Bijl. Doe je mee? Stuur dan gauw een mail naar info@sportinstituutpijnacker.nl en vertel welke uren je mee wilt doen, het kost 7,50 euro per uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant