Burgemeester Francisca Ravestein.
Burgemeester Francisca Ravestein.

Burgemeester neemt bedreiging hoog op

Actueel 86 keer gelezen

Pijnacker - Burgemeester Francisca Ravestein van Pijnacker-Nootdorp neemt de bedreiging van hulpsinterklaas Walter Vermeer hoog op.

Walter wordt niet alleen via Facebook bedreigd, maar kreeg ook een brief bezorgd: ‘Daar stond op dat ik een mes in mijn rug kreeg en dat ik zo’n zwakke rug had dat ik het toch niet zou voelen,’ vertelde Vermeer gisteravond aan Omroep West.

"Ik neem dit hoog op en vind het heel ernstig dat mensen worden bedreigd, die een feest organiseren. Binnenkort zal ik nog een gesprek met hen hebben", zegt Ravestein vandaag tegenover Telstar Online.

Over de inzet van extra beveiliging of politiemensen zegt ze: "Bij de intocht is altijd politie aanwezig, want Sinterklaas is erg belangrijk. Ik ga ervan uit dat alle kinderen en hun ouders er een mooi feest van gaan maken."

Tenslotte benadrukt de burgemeester: "Ik hoop dat we dankzij de enthousiaste inzet van vrijwilligers in alle drie de kernen een feestelijke Sinterklaasintocht krijgen. We doen dit uiteindelijk allemaal voor de kinderen van Pijnacker-Nootdorp!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant