Afbeelding

Poging tot inbraak Nieuwkoopseweg

Actueel 51 keer gelezen

Pijnacker - Een man probeerde vanmorgen om 3.57 uur in te breken bij een woning aan de Nieuwkoopseweg, Pijnackerse kant, tussen de kruising met de Vlielandseweg/Katwijkerlaan en het Molenpad.

De inbreker probeerde aan de achterzijde met geweld een garagedeur open te breken, maar had waarschijnlijk niet verwacht dat pal daarboven de zoon des huizes sliep. 

Deze werd wakker van het stevige geluid, liep naar beneden, opende een raam en stond op een meter afstand oog in oog met de inbreker. De jongeman gaf een grote schreeuw en vervolgens maakte de inbreker zich snel uit de voeten. De politie was snel ter plaatse, heeft de omgeving afgezocht maar mede vanwege de laaghangende mist was dat een lastige operatie. De politie vond nog wel een schroevendraaier die de inbreker in zijn vlucht heeft laten vallen.

Het signalement van de inbreker: Oost-Europees uiterlijk, normaal postuur, wit pokdalig gezicht, lengte 1.75-1.80 meter, korte bruine jas, zwarte broek, de man droeg een mutsje. Iets gezien? Meld het bij de politie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant