Woljongens Oscar en Cey zijn met Pera & Pasha een van de genomineerden.
Woljongens Oscar en Cey zijn met Pera & Pasha een van de genomineerden.

Uitreiking Ondernemersprijs voor de deur

Actueel 50 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De Ondernemersprijs 2014 vindt dinsdag 11 november plaats in het bestuurscentrum. Inmiddels zijn vier bedrijven in Pijnacker-Nootdorp genomineerd. De uitreiking is onderdeel van de zogeheten Ondernemersavond, net als de prijs zelf een samenwerkingsverband tussen de gemeente en het bedrijfsleven.

De Ondernemersprijs wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Dit jaar staat de prijs in het teken van innoveren in een veranderende markt. "De vier genomineerde bedrijven zijn sucesvol en in staat om op een innovatieve manier in te spelen op de behoeften van klanten in een veranderende markt. Het zijn ondernemers uit geheel verschillende sectoren, maar ieder bedrijf op zich is een bron van inspiratie voor anderen", laten de initiatiefnemers weten. 

De genomineerde bedrijven zijn:

LG Flowers
"Bij ons ben je aan het goede adres als je ontzorgd wilt worden. Wij zijn goed in het meedenken met onze klanten, dit kan van eenvoudig tot aan luxe boeketlijnen."

Onsweb
"We leveren betaalbare internetoplossingen: van mobiel vriendelijke websites voor het MKB, tot complexe portals voor internationale organisaties."

Pera & Pasha 
"We hebben Pera & Pasha in ruim één jaar tijd naar de 11.000 klanten en likes gebracht. #Wol stroomt door onze aderen. Klanttevredenheid staat voor ons op 1, zowel off- als online."

Autodemontagebedrijf Van Gils BV
"We demonteren auto's milieuverantwoord. Door de herbruikbare onderdelen weer op de markt te brengen en de andere materialen die vrijkomen te recyclen zijn wij zeer duurzaam bezig."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant