Afbeelding

Eric en Dennis terug uit New York

Actueel 62 keer gelezen

Pijnacker - Eric Flaton en Dennis van der Kleij zijn vanmiddag om vier uur weer in Nederland geland na hun marathonavontuur in New York.

Vorige week woensdag reisden ze af om daar de marathon der marathons te gaan lopen. Niet alleen voor de unieke ervaring, maar vooral ook voor de hen uitgekozen goede doelen; Villa Joep en de Stichting Stop Hersentumoren van Richard Bijl.

De families van de jongens waren naar Schiphol gekomen om hun helden weer in de armen te kunnen sluiten na een week. Ook Richard en Manuela Bijl waren naar de luchthaven gekomen waar de mannen na een kleine vertraging vanwege mist in London uiteindelijk weer landden.

De heren praatten honderduit, nog steeds zeer onder de indruk van hun ervaringen: “Het was fantastisch en supergoed georganiseerd. Overal stonden mensen, zowel links en rechts, de volle 42 kilometer lang. Het was een unieke ervaring die we nooit meer vergeten”, aldus een nog steeds superfit ogende Dennis.

Ondanks de heftige wind finishten ze samen in een schitterende tijd van 4.09:14. Hoeveel de heren inmiddels aan geld bij elkaar gelopen hebben voor de goede doelen blijft nog even geheim.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant